Korso-aiheinen kilpailu

Nyt Sinulla on mahdollisuus tehdä Korsoa ja korsolaisuutta tunnetuksi! Osallistu made in korson järjestämään Korso-aiheiseen kilpailuun. Luo uusi Korso-aiheinen käsityö. Koru, kortti, vaate, kassi, kyltti… Sinä päätät! Työssä tulee näkyä Korson positiivinen yhteisöllisyys. Työtäsi mainostetaan ahkerasti erilaisissa Korson tapahtumissa ja yhteisöissä, joten olethan valmis myös valmistamaan työtäsi useamman kappaleen. Voittajatyöstä tulee made in korson tapahtumiin upea uusi tuote, jolla houkutellaan ihmisiä ja tehdään Korsosta tunnettua.

Kilpailun säännöt:

Kilpailu on avoin kaikille korsolaisille käsityön ammattilaisille, alan opiskelijoille ja harrastajille.

Kukin kilpailija voi osallistua kilpailuun kahdella työllä. Kilpailuaika päättyy 30.8.2016. Kilpailun tulokset julkistetaan made in korson nettisivuilla www.madeinkorso.fi sekä fb-sivuilla.

Kilpailuun voi osallistua vain aiemmin julkistamattomilla töillä, joihin tekijällä on tekijänoikeus. Kilpailutyöhön voi liittää tarinan, esimerkiksi siitä mistä työn suunnittelu on saanut alkunsa, missä ja millaisissa tilanteissa sitä on ajateltu käyttää tai miksi on valittu tietty tekniikka, värit, kuviot ja materiaalit.

Työn arvioinnissa otetaan huomioon mm. seuraavat näkökohdat:

  • tuotteen ulkonäkö, idea ja toimivuus
  • tuotteen myytävyys made in korso -myyjäisissä
  • tuotteen positiivinen Korso-markkinointiarvo
  • toteutuksen ja viimeistelyn taso

Oikeudet voittajatyön myyntiin ovat made in korsolla. Tuotteen suunnittelija ja tekijä saa jokaisesta myydystä työstä yhdessä sovitun provisio-osuuden.

Tekniset määräykset

Kilpailijat vastaavat itse töiden toimittamisesta määräaikaan mennessä. Työt voi joko tuoda tai postittaa osoitteeseen Päivi Tick, Korsontie 27a, 01450 Vantaa.

Kilpailun palkinnot

1.palkinto: tuote otetaan myyntiin kaikkiin 2016 made in korso -myyntitapahtumiin sekä sitä markkinoidaan sekä fb-sivuilla että www.madeinkorso.fi -sivustolla.

Lisäksi voittajalle luvassa kunniakirja.

Tiedustelut:

Päivi Tick
050 553 1444
madeinkorso(at)gmail.com