Handmade By Me

Kuva, jossa on turkoosi neulottu huivi nurmikolla ja Handmade By Me -teksti

Nimeni on Merja Ranta. Olen 30-vuotias nainen Vantaan Korsosta. Käsitöitä olen tehnyt ihan pienestä pitäen ja kiinnostus käsitöihin syntyi jo ennen kouluikää. Kiitos siitä kuuluu äidilleni, joka antoi minun käyttää ompelukonettaan ja lankojaan.

Ensimmäisiä töitäni olivat barbien vaatteet ja siitä se innostus sitten lähti. Käsityöt ja kuvaamataito ovat aina jo peruskoulusta lähtien olleet vahvimpia puoliani. Käsityöharrastukseni on monipuolista ja teen töitä periaatteella, jos en jotain osaa, niin se opetellaan. Työnjälki on minulle tärkeää, ja jokainen työ tehdään huolella.

Handmade By Me-nimen otin käyttöön vuonna 2012, jolloin poikani oli vauva ja tein hänelle paljon neuleita ja ompelin vaatteita. Tällä hetkellä teen osittain päätoimisesti käsitöitä ja toimialana on pääasiassa ompelu, neuleet sekä kortit. Lisäksi kierrätysmateriaalista valmistettuja sytykeruusu ja valmistuu tasaiseen tahtiin.

Teen tilaustöitä asiakkaiden tarpeiden mukaan ja yhteistyötä muutaman yrityksen kanssa. Tuotteitani on myynnissä tällä hetkellä Made in Korson tapahtumissa, sekä tulevaisuudessa on suunnitelmissa avata nettikauppa.

made in korso -blogin logo, jossa on valkoinen piirretty timanttisormus pastellinvihreän ympyrän sisällä ja made in korso -bloggaaja -teksti

Kategoriat: Käsityöt, korut & asusteet, lapsille, koti & sisustus, kortit & askartelu

"Käsityöt ja kuvaamataito ovat aina jo peruskoulusta lähtien olleet vahvimpia puoliani. Käsityöharrastukseni on monipuolista ja teen töitä periaatteella, jos en jotain osaa, niin se opetellaan."