Heidi Koivunen

Hierontatassu

Kuva Heidistä aurinkoisella parvekkeella, yllään itse neulomansa sininen huivi

Koulutettu hieroja Metsolasta. Klassisen hieronnan lisäksi teen hemmotteluhoidoista kuumakivihierontaa, lämminsuklaahierontaa ja intialaista päänhierontaa. Hoidan myös koiria.

 

Käsitöistä on tullut minulle erittäin tärkeä osa elämää. Kaikki työni ovat uniikkeja. Teen ohjeiden mukaan, mutta suunnittelen töitä myös itse.

Pyörittelen mehiläisvahalevyistä kauniita kynttilöitä, valmistan neulevalokransseja talven pimeyttä karistamaan, punon ydinrottingista erilaisia ja eri kokoisia koreja. Muotoilen keraamisia astioita ja koriste-esineitä, pujottelen lasihelmikoruja ja puikoilta putoilee mm. huiveja, kaulureita, ponchoja.

 

Vaikka minulta puuttuu yksi aisti, minulle on tärkeää miltä työni näyttävät ja sopivatko värit yhteen. Sokeudestani huolimatta laadusta ei tingitä.

Hierontatassun logo, jossa tekstin lisäksi piirretty koiran tassunjälkimade in korso -blogin logo, jossa on valkoinen piirretty timanttisormus pastellinvihreän ympyrän sisällä ja made in korso -bloggaaja -teksti

Kategoriat: Käsityöt, Korut & asusteet, Koti & sisustus, Palvelut

"Vaikka minulta puuttuu yksi aisti, minulle on tärkeää miltä työni näyttävät ja sopivatko värit yhteen. Sokeudestani huolimatta laadusta ei tingitä."