Sari ja kuva

Sari ja kuva -logo, jossa valkoinen Sari ja kuva Graphic Design and Illustration -teksti tummanpunaisen neliön sisällä

Olen Sari Toivola, kuvallisen viestinnän ammattilainen, graafinen suunnittelija, kuvittaja ja verkkoviestinnän suunnittelun opiskelija, jonka käsialaa ovat myös nämä made in korso -verkkosivut.

Graafisen suunnittelun ja verkkosuunnittelun sekä kuvitustöiden ohella teen myös pieniä käsitöitä, kuten koruja ja magneetteja kierrätysmateriaaleja käyttäen. Korujeni pohjana käytän kerrätysmuovia, josta työstän koruja ja asusteita itse kehittämälläni menetelmällä.

Muovi kierrätysmateriaalina on noussut minulle henkilökohtaisesti kaikkein tärkeimmäksi, sillä sitä päätyy kaatopaikoille niin älyttömät määrät. Tuntuu oudolta ajatella muovisten asioiden toimittavan meille lähinnä kertakäyttöhyödykkeiden virkaa, vaikka niiden maatuminen kestää satoja vuosia. Materiaalina muovi kuitenkin on kestävää ja sen elinkaari olisi varmasti todellisuudessa huomattavasti pidempi, mitä sen kertakäyttöisyyteen perustuva maine antaa ymmärtää. Siksi pyrinkin pitämään silmäni auki ja pelastamaan roskamyllyltä muovia, jolle voisi vielä antaa uuden elämän.

Sari ja kuva -korut ovat koruja, jotka haluavat kulkea mukanasi joka päivä. Ne ovat tyylikkäitä arkikoruja, jotka sopivat kaikille ihmisille joilla on pilkettä silmäkulmassa. HUUpöllöt tovereineen viettävät mielellään päivänsä oman ihmisensä mukana, mihin ikinä he menevätkään.

Sari ja kuva -korujen tuotekehitys on jatkuvaa ja tavoitteena on tuottaa laadukkaita, kestäviä, tyylikkäitä, hauskoja, ilahduttavia ja ekologisia koruja piristämään juuri SINUN päivääsi. Kaikki Sari ja kuva -korut tehdään käsityönä kierrätysmateriaaleista ja kaikki mallit ovat omaa designia. Tässä pähkinänkuoressa ne arvot, joista ei tingitä.

made in korso -blogin logo, jossa piirretty valkoinen timanttisormus pastellinvihreän ympyrän sisällä ja vieressä made in korso -bloggaaja -teksti

Kategoriat: Korut & asusteet

"Muovi kierrätysmateriaalina on noussut minulle henkilökohtaisesti kaikkein tärkeimmäksi, sillä sitä päätyy kaatopaikoille niin älyttömät määrät. Tuntuu oudolta ajatella muovisten asioiden toimittavan meille lähinnä kertakäyttöhyödykkeiden virkaa, vaikka niiden maatuminen kestää satoja vuosia."